free amp templates
OVER MIJ

" Zoek jezelf niet in de ogen van een ander, kijk in je binnenste
en bewonder wat je vindt "Mobirise

Mijn naam is Ida Geurtjens, gediplomeerd shiatsu therapeut en yoga docent. Ik heb de driejarige shiatsu opleiding gevolgd bij Academie Qing Bai en de vierjarige yogadocenten opleiding bij Yoga en Vedanta. Daarnaast heb ik ook de opleiding westerse medische basiskennis afgerond. Sinds januari 2020 ben ik gestart met mijn eigen praktijk voor shiatsu therapie. In mijn praktijk, gelegen in een prachtige landelijke omgeving, geef ik lichaamsgerichte therapie. De benadering is zacht en respectvol en ik maak hierbij gebruik van zowel shiatsu als yoga technieken.

Je kunt bij mij zowel met lichamelijke als met psychische klachten terecht, maar ook wanneer je geen klachten hebt en wilt werken aan meer lichaamsbewustzijn en/of ontspanning. Mijn doel is een ieder te laten ervaren dat lichaam en geest één geheel zijn en dat het de moeite waard is om met aandacht naar de signalen van je lichaam en geest te luisteren. Daar ligt de sleutel tot een gezonder en gelukkiger leven. De mogelijkheid tot verandering ligt niet buiten jezelf maar van binnen.

Een mooie aanreiking kreeg ik tijdens het laatste jaar aan de yogadocenten opleiding, toen onze leraar aan ons vroeg wat nou een ‘goede’ yoga leraar is. Ondanks dat we er al drie jaar op hadden zitten bleef dat best een lastige vraag, want wat is nou ‘goed’? Hij antwoorde met de volgende woorden, afkomstig van Socrates (een wijze filosoof); "Vergelijk een goede yoga leraar met een verloskundige die de kraamvrouw ondersteunt bij de bevalling van haar baby, dat wat al is, geboren laten worden”. Als je hierover gaat nadenken begrijp je des te beter dat we eigenlijk helemaal niets hoeven te bereiken, we zijn er namelijk al. Soms heb je alleen net even die helpende hand of dat luisterend oor nodig om je dat te doen beseffen. Dat is precies wat ik je binnen mijn praktijk voor Shiatsu Therapie graag wil aanreiken. Durf te zijn wie je bent!